Introtilbuddet udløber om

2020/08/09 23:59:59

Online kursus: 9 sessioner på 9 dage

Salgsoptimer din LinkedIn-profil

Et step-by-step-kursus som sikrer, at din LinkedIn-profil skaffer dig salgsmøder og kunder.

Driver din personlige LinkedIn-profil kunder til din virksomhed?

Ja, du kan sælge udelukkende med din LinkedIn-profil. Bare ikke, hvis din profil blot er en dødsyg gennemgang af dit CV… ZZzzz.

Salget opstår, når din LinkedIn-profil er en aktiv salgsside for dit personlige brand og din virksomhed.

Og potentialet et enormt:

Mere end 645 millioner professionelle bruger LinkedIn. Næsten 40% af danskerne har en profil på LinkedIn – og mere en 7.000 af dem har titlen CEO.

Med de rette greb på din LinkedIn-profil opnår du ekspertstatus på dit felt og kan høste frugterne med øgede salgsrater.

Din investering: DKK 1.499,- Opstartstilbud, KUN 239,- + moms

LinkedIn Salgsoptimering med Mikkel Svold

Den nemme vej til nye leads på LinkedIn

Så du vil gerne sælge på LinkedIn? Fantastisk. LinkedIn er et af de bedste værktøjer til at skabe kontakt med nye leads, skaffe salgsmøder og vækste din virksomhed (selv helt fra bunden).

Processen dertil kan dog føles skræmmende og virke uoverskuelig: Hvor ofte skal jeg poste? Skal jeg skrive artikler? Hvem kan jeg connecte med? Skal jeg lave video? Og selv, hvis du får succes med at være aktiv på LinkedIn, hvordan gør du så dine profilbesøg til kunder?

Jeg hjælper dig med at skære gennem forvirringen

Sandheden er, at du hverken behøver artikler eller høj aktivitet på LinkedIn for at få kvalificerede leads med LinkedIn. Det eneste, du behøver, er en skarp personlig profil. Nå ja, og så lige et enkelt hemmeligt trick til at få relevante profilbesøg.

I kurset ”Salgsoptimer din LinkedIn-profil” leder jeg dig trin for trin igennem hele processen med at optimere din personlige LinkedIn-profil, så den skaffer dig leads og åbner salgsdialoger.

Med videoguides (på kun ca. 10 minutter om dagen), eksempler og easy-to-use-skabeloner, har du din nye salgsoptimerede LinkedIn-profil oppe at køre på 9 dage med 9 korte sessioner. Det betyder, at du kan begynde dine online salg allerede i næste uge!

Dine leads venter på dig.

Mikkel Svold Salgsoptimer din LinkedIn profil

Hej, jeg hedder Mikkel Svold

Jeg har prøvet alt på LinkedIn. Sådan her kan jeg hjælpe dig.

Jeg har haft min LinkedIn-profil siden 2010. Først som klassisk jobsøgende, siden som blogger og aktiv sælger på LinkedIn.

Men selvom det gik fint med at være aktiv og engageret, og at jeg skrev opslag og artikler, så skete der ikke rigtigt noget.

Derfor tog jeg fat om roden på “Du skal bare være aktiv”-flosklen, som man hører fra marketingbureauer en masse. I mine undersøgelser, fandt jeg ud af noget interessant: Du behøver ikke være aktiv på LinkedIn for at sælge der!

I løbet af de seneste år, hvor jeg har arbejdet professionelt med LinkedIn både for kunder og for mig selv, har jeg lært en masse om, hvordan mediet fungerer, hvordan man bygger et tillidsvækkende personligt brand, og hvilke succeser der kan og ikke kan gentages.

Jeg har anvendt de ting, jeg har lært, og jeg har hjulpet og rådgivet hundredevis af mennesker om LinkedIn – både kunder, kolleger og andre forretningsrelationer. Spørgsmålet er altid, hvordan de kan løfte deres tilstedeværelse på LinkedIn til et niveau, hvor deres leads og kunder ikke længere kan ignorere dem.

Salg på LinkedIn behøver ikke være svært

I processen har jeg hørt mange beklage sig over LinkedIn og hele Social Selling-metoden. De forstår godt, at aktivitet giver dialog, og at dialog kan give salg, men der er for langt fra opslagskommentarer til kaffemøder. Og det er for svært at være online med nyt indhold hele tiden. De har brug for at forenkle LinkedIn-salget. De har brug for, at der er kortere fra salgsaktivitet til salgsmøde.

Derfor har jeg lavet kurset ”Salgsoptimer din LinkedIn-profil.

For at hjælpe virksomhedsejere, iværksættere og sælgere med at få succes og salg med LinkedIn, uden at det tager al deres tid.

“Salgsoptimer din LinkedIn-profil” giver dig alt, hvad du har brug for for at starte dit online salg: En lead-skabende overskrift, en salgsrettet resumétekst, salgsoptimering af dine profilindstillinger, og adgang til et community af selvstændige og sælgere, som alle er klar til at dele deres råd med dig. Og meget meget mere.

Din investering: DKK 1.499,-

Opstartstilbud, KUN 239,- + moms

Online salg made easy

Fem fede fordele du får med kurset

Kurset “Salgsoptimer din LinkedIn-profil” er bygget med den selvstændige erhvervsdrivende i tankerne. Hvis du er ny på LinkedIn og i Social Selling-universet, og du leder efter et step-by-step-kursus, der kan skaffe dig leads på LinkedIn, så er dette kursus til dig.

 • I dit eget tempo. Der er 9 sessioner i kurset, som hver tager dig mellem 15-30 minutter at gennemføre. Så kan du passe det ind i en travl hverdag.
 • Easy-to-use skabeloner og eksempler gør kurset nemt for selv dig, som er utrænet på LinkedIn og i at salgsoptimere dine tekster.
 • Livslang adgang til sessionerne gør, at du nemt kan hoppe til og fra. Du kan altid gå tilbage til en episode, hvis du har brug for at gennemgå sessionen igen.
 • Eksklusiv adgang til Facebook Community. Her kan du diskutere kursusmaterialet og sessionerne med dine meddeltagere.
 • Online kontortid med Mikkel, hvor du kan stille spørgsmål og få råd og sparring på din profiloptimering.

Det lærer du

Hvad du skal skrive, hvor du skal skrive, og hvordan du tiltrækker leads.

I de 9 sessioner vil du lære alt om:

 • Hvilke dele af din LinkedIn-profil, der er vigtige:

  Du får en dyb forståelse for, hvorfor nogle elementer af din LinkedIn-profil er med til at skabe salget, mens andre er mere ligegyldige. Din viden bliver ikke bare teoretisk, men helt praktisk. I kurset får du nemlig værktøjerne og skabelonerne, så din profil er 100 procent salgsoptimeret, når du er igennem kurset.

 • Få styr på teknikken:

  Jeg guider dig igennem teknikken og indstillingerne bag din LinkedIn-profil. Standardindstillingerne spænder nemlig lidt ben for dit salgsarbejde. Vi gennemgår derfor hver en teknisk detalje, så vi er sikre på, at din profil dukker op i søgningerne – både på LinkedIn og Google.

 • Hvordan skriver du rent faktisk teksten, så den giver leads?

  Rigtigt mange bliver “mundlamme”, når de skal sætte ord på papir. Det samme gælder, når man skal skrive resuméet, overskriften eller CV-teksterne til sin LinkedIn-profil. Derfor kommer kurset med skabeloner til det hele, så du hurtigt og uden skriveblokader kan skrive en sælgende profiltekst.

 • Hiv leads i land:

  En salgsoptimeret profil er intet værd, hvis du ikke får relevante profilbesøg. Derfor afrundes kurset med en hemmelige formular til at skaffe profilbesøg fra de personer, du allerhelst vil lukke en handel med. Ikke noget med langvarige indholdsplaner og marketing-snak. Nej, vi går den direkte vej og skaffer leads med det samme.

Selvstændige, iværksættere og alle, der har noget at sælge

Hvem passer dette kursus til?

“Salgoptimer din LinkedIn-profil” er designet til folk, der er ude efter at skabe leads og salg til deres virksomhed. 

Du er virksomhedsejer, iværksætter, direktionsmedlem eller salgsansvarlig, og du er altid på udkig efter nye leads og nye måder at udvikle din forretning. Du ved, at LinkedIn er de professionelles netværk, og du har måske før taget tilløb til at “gøre noget” på LinkedIn.

Hurtige salg og langvarig autoritet

Måske du blot er ude efter hurtige salg? Måske du er ude efter at etablere dig selv og din virksomhed som førende eksperter? Eller du arbejder på dit personlige brand, så du kan differentiere dig fra dine konkurrenter?

I alle tilfælde, så er kurset her til dig. Jeg er glæder mig til at følge udviklingen af dit personlige brand online, og til at se dig vende profilbesøg til leads.

Hvad siger deltagerne?

Mads Husted Hansen om LinkedIn-kursus
Jeg lærte utrolig meget fra Mikkel's 'Sælg på LinkedIn'-kursus!
Jeg tog Mikkel's 'Sælg på LinkedIn'-kursus og jeg har lært utrolig meget. Han er vidende og god til at formulere sig på et forståeligt sprog. Kurset er skarpt tilrettelagt med præcise korte videoer og meget brugbare worksheets. Hvis du overvejer hvordan du kan optimere din LinkedIn profil for at tiltrække nye potentielle kunder, så er dette kursus perfekt for dig!
Kan helt klart anbefale at få ham til at se din profil igennem!"
– Mads Hansen
Et super kursus
Et super kursus, som sikrer dig at din LinkedIn-profil står kniv skarpt. Kan klart anbefales til dig som vil skabe forretning via LinkedIn...
Tak til Mikkel Svold!!
Mvh
Klaus Eriksen
Danhostel Aarhus City
– Klaus Eriksen
Kan klart anbefales
Mikkel er virkelig god til at fortælle og forklare og gør det super nemt at følge med og forstå det hele. Både videoer og arbejdsark er gennemarbejdet. Kan klart anbefales.
– Anna
Virkelig gennemført uddannelse…
Virkelig gennemført uddannelse med en klog fokus på at salgsoptimere sin LinkedIn profil.
Kan helt klart anbefale at få ham til at se din profil igennem!
– Rene Rønne

Salg på LinkedIn behøver ikke være svært

Stop med at pine dig selv med dårlige samvittighed over dine manglende LinkedIn-salg, og kom i gang i dag.

“Salgsoptimer din LinkedIn-profil” tager dig ved hånden, og fører dig igennem alle de bøvlede dele af en god profil. Der er skabeloner og eksempler til det hele: Hvad du skal skrive, hvordan du laver et banner, hvordan du starter salgsdialogerne og meget mere.

Din investering: DKK 1.499,- Opstartstilbud, KUN 239,- + moms

Sessionsplan for kurset

Session 1: Hvem er du? Hvad er din kundes behov?
Session 2: Det topsælgende profilbillede
Session 3: Opskriften på en sælgende LinkedIn-overskrift
Session 4: Smør salgsmaskinen med dette profil-indstillinger
Session 5: Metoden til at få anbefalinger
Session 6: Hemmeligheden bag et sælgende resume
Session 7: Bliv prof med et skarpt LinkedIn-banner
Session 8: Omdan dit søvndyssende CV til rene salgsargumenter
Session 9: Sælg for S****. Den nemme metode til at skaffe leads på LinkedIn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?

Din adgang forsvinder ikke – du vil have adgang til kurset resten af livet.

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at gennemføre kurset?

I starten af kurset skal du kan bruge din computer, din telefon og en e-mail-adresse. Senere vil jeg vise dig et gratis værktøj, vi laver dit banner med.

Hvad hvis jeg har brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til kurset, så send en e-mail til [email protected] Opstår der spørgsmål under kurset, er du også velkommen til at stille dem i vores lukkede Facebook community.

Hvor lang tid tager kurset?

Kurset tager i alt 9 dage. De fleste af kursets videoer er omkring 10 minutter – mens en enkelt sniger sig op på 20 minutter. Afsæt omkring 30 minutter hver dag, mens kurset kører, så er du sikker på at kunne nå alle øvelserne.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med kurset?

Åh nej, det håber jeg ikke. Jeg tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du er utilfreds med kurset af den ene eller den anden grund, så lad mig vide det, og jeg vil refundere din betaling inden for 30 dage.

Hvornår starter og slutter kurset?

Kurset starter lige så snart, du er klar til det! Når du har tilmeldt dig, modtager du din første session direkte i din indbakke og kan begynde kurset allerede samme dag. Når du er tilmeldt, vil du hver morgen i ni dage modtage en ny e-mail med dagens session. Hvis du har lyst, kan du også gennemføre flere sessioner samme dag – du får nemlig adgang til hele kurset allerede fra dag ét.

Mikkel Svold Fritlagt
“Din LinkedIn kan være så meget mere end et skindødt CV. Din profil skal vise din personlighed og den skal råbe: 'Jeg er værd at drikke en kop kaffe med!'"

– Mikkel Svold

Tilmeld dig og start dit LinkedIn-salg

Salgsoptimer din LinkedIn-profil