6 timers intensiv workshop hos dig

Sales Team LinkedIn Booster

En workshop, som booster dit salgsteams hit-rate på LinkedIn

LinkedIn workshop for salgsteams

Booker dine sælgere møder med LinkedIn?

Selv garvede telemarketingfolk kan ikke hamle op med den hit-rate, som en gennemsnitlig LinkedIn-profil kan byde på, når det gælder kold kanvas salg.

Med den rette metode og en salgsoptimeret LinkedIn-profil taler vi om nye salgsdialoger med op mod 50 procent af de personer, som du kontakter.

For B2B-sælgere betyder det fylde mødekalendre og et salgsboost, der er til at tage og føle på.

 

Formålet med workshoppen er:

 1. Vi omdanner dine sælgeres kedelige CV’er på LinkedIn til effektfulde salgsider.
 2. Vi uddanner dine sælgere i at drive leads i land og booke møder med LinkedIn.

 

Og potentialet et enormt.

Mere end 645 millioner professionelle bruger LinkedIn. Næsten 40% af danskerne har en profil på LinkedIn – og mere en 7.000 af dem har titlen CEO.

Med de rette greb på LinkedIn, opnår din virksomhed ekspertstatus på dit felt og kan høste frugterne med øgede salgsrater.

Din investering: 19.750,- + moms

(Op til 10 personer pr. workshop)

Nye tider – nye salgsmetoder

Salgsteamets genvej til salg på LinkedIn

Fantastisk – det er gået op for dig, at de gamle salgsmetoder ikke har helt samme pondus mere. At du og dit salgsteam kan få flere møder booket, hvis I griber salget lidt anderledes an, og sætter fut under jeres LinkedIn-arbejde.

➡️ Men salg på LinkedIn – kræver det ikke en masse opslag, kommentarer og måske video?

Nej, slet ikke. Mens godt, fagligt og ikke mindst regelmæssigt indhold helt sikkert hjælper, så er det ikke nogen forudsætning for at booke (rigtigt mange) salgsmøder med LinkedIn.

Faktisk kræver det kun meget få ting, før du kan booste dit salg på LinkedIn. Det kræver, at du kontakter de folk, du gerne vil have fat i, på den rigtige måde, og det kræver, at din personlige LinkedIn-profil er skrevet som en salgsside.

Jeg gør dit salgteam klar til LinkedIn-salg

Ser du, ligesom med alle andre typer salg, så handler salg på LinkedIn om at være troværdig og skabe kontakt til relevante personer. Der er altså ikke noget nyt under solen for sælgere, der enten er vant til at gribe telefonen eller køre rundt og sparke døre ind. Forskellen ligger udelukkende i værktøjet og selvfølgelig i hit-raten – hvis du gør det rigtigt.

På workshoppen sørger jeg for, at dine sælgere får salgsoptimerede LinkedIn-profiler, der gør, at de ser troværdige og kompentente ud, når de sparker den virtuelle dør ind. Vi sørger også for, at sælgerne bliver trygge ved at bruge LinkedIn som salgsværktøj, og de lærer metoden til at åbne salgsdialogen med blot én enkelt mail.

Gennem hele dagen arbejder dine sælgere. Der er altså ikke tale om et 6 timers foredrag fra mig, men om en dag, hvor alle er i arbejdstøjet for at arbejde med deres LinkedIn-profiler og lead-genereringen.

Når dagen er omme, vil alle dine sælgere have 100 % salgsoptimerede profiler, og de vil allerede have kontaktet de første leads, så salgsmøderne kan begynde at rulle ind.

Det får I med fra workshoppen

Hvor I skal skrive, hvad I skal skrive, og selvfølgelig, hvordan I tiltrækker leads

Til workshoppen lærer I

 • Hvilke dele af sælgernes LinkedIn-profiler er vigtige?

  I får en dyb forståelse for, hvorfor nogle elementer af LinkedIn-profilen er med til at skabe salget, mens andre er mere ligegyldige. Jeres viden bliver ikke bare teoretisk, men helt praktisk. Til workshoppen gennemgår vi nemlig profilerne, skriver nye tekster og får jeres billeder til at shine, så alle bliver 100 procent salgsoptimerede og klar til LinkedIn-salg.

 • Hvordan skal profil-indstillingerne være for at maksimere salget?

  Jeg guider jer igennem teknikken og indstillingerne bag jeres LinkedIn-profiler. Vi sørger for at alle sælgernes profiler får maksimal eksponering og gør din virksomhed nemmere at finde for potentielle kunder.

 • Hvordan skriver du rent faktisk teksten, så den giver leads?

  Rigtigt mange bliver “mundlamme”, når de skal sætte ord på papir. Det samme gælder, når man skal skrive resuméet, overskriften eller CV-teksterne til sin LinkedIn-profil. Derfor bruger vi workshoppen til at få styr på alle de bøvlede tekster, så alles profiltekster er skarpe og klar til at hjælpe salgsmøderne på vej.

 • Hvordan får vi gang i salgsdialogerne?

  Et salgsteam på LinkedIn er intet værd, hvis I ikke får kontakt til relevante kundeemner. Derfor slutter vi workshoppen af med at påbegynde salgsarbejdet. I får den hemmelige formular til at åbne dialogerne med de personer, som I allerhelst vil lukke en handel med. Vi går den direkte vej og skaffer leads med det samme.

Program for workshoppen

09.00-09.30 Velkommen og mål for dagen
09.30-10.30 Why, how, what ... who
10.30-11.30 Nye billeder & opskriften på en sælgende LinkedIn-overskrift
11.30-12.00 Frokost
12.00-13.30 Skriv din OM-tekst, så den synger
13.30-14.00 Nyt banner + Gennemgang af salgsmetode
14.00-14.30 Start de første salgsdialoger
14.30-15.00 Afrunding, spørgsmål og tak for i dag.

Team up – let's sell stuff!

6 fordele du får med i prisen

Workshoppen Sales Team LinkedIn Booster er designet til at maksimere udbyttet for din salgsafdeling. Og uanset om I kalder jer selv for rådgivere, KAM’ere eller konsulenter, så er workshoppen til I, der har ansvar for at skaffe kunder til biksen.

Workshoppen favner alle, uanset om I er helt nye på LinkedIn, eller om I føler jer helt hjemme i Sales Navigator. Workshoppen giver jer resultater fra dag ét.

 • Ansigt-til-ansigt træning. Ikke noget med at stirre ind i en skærm til endnu et langtrukket webinar. Nej, vi ser hinanden i øjnene, så spørgsmålene og udfordringerne kommer på bordet og kan blive adresseret.
 • Skabeloner, eksempler og personlig vejledning gør workshoppen nem hele teamet – også de der er utrænede på LinkedIn eller i at skrive sælgende tekster.
 • Jeg går ikke før det virker – sagde Peter fra Leasy, og jeg siger det samme. Workshoppen er som udgangspunkt 6 timer, men hvis tingene ikke vil, som vi vil, så bliver jeg til alle i dit salgsteam er i mål.
 • Adgang til online-kurset “Salgsoptimér din LinkedIn-profil” for hele dit salgsteam. Kurset har en værdi af 1.499,- + moms pr. deltager, og inkluderer 9 video-sessioner, worksheets og eksempler på salgsoptimerede LinkedIn-profiler.
 • Eksklusiv adgang til Community’et “Salg på LinkedIn”. Her kan I fortsætte læringen om salg på LinkedIn og diskutere workshoppens og online-kursets indhold med andre deltagere.
 • Ugentlig online kontortid med Mikkel, hvor du kan stille spørgsmål og få råd og sparring på dit LinkedIn-arbejde.

Hvad siger folk om Mikkel?

Kan klart anbefales
Mikkel er virkelig god til at fortælle og forklare og gør det super nemt at følge med og forstå det hele. Både videoer og arbejdsark er gennemarbejdet. Kan klart anbefales.
– Anna
Virkelig gennemført uddannelse…
Virkelig gennemført uddannelse med en klog fokus på at salgsoptimere sin LinkedIn profil.
Kan helt klart anbefale at få ham til at se din profil igennem!
– Rene Rønne
Mads Husted Hansen om LinkedIn-kursus
Jeg lærte utrolig meget fra Mikkel's 'Sælg på LinkedIn'-kursus!
Jeg tog Mikkel's 'Sælg på LinkedIn'-kursus og jeg har lært utrolig meget. Han er vidende og god til at formulere sig på et forståeligt sprog. Kurset er skarpt tilrettelagt med præcise korte videoer og meget brugbare worksheets. Hvis du overvejer hvordan du kan optimere din LinkedIn profil for at tiltrække nye potentielle kunder, så er dette kursus perfekt for dig!
Kan helt klart anbefale at få ham til at se din profil igennem!"
– Mads Hansen
Et super kursus
Et super kursus, som sikrer dig at din LinkedIn-profil står kniv skarpt. Kan klart anbefales til dig som vil skabe forretning via LinkedIn...
Tak til Mikkel Svold!!
Mvh
Klaus Eriksen
Danhostel Aarhus City
– Klaus Eriksen

Salgsteams, rådgivere & konsulenter

Hvem passer workshoppen til?

LinkedIn Sales Booster er designet til teams, der har ansvar for salg.

Om I er rene sælgere, rådgivere eller bruger mest tid på konsulentarbejde, så passer workshoppen til dit team – så længe I er interesserede i at sælge med LinkedIn. Det er for teams, der enten allerede bruger LinkedIn som platform for salg, eller som gerne vil have mere gas under kedlen på verdens største professionelle netværk.

Differentier dine sælgere fra jeres konkurrenter

Det er ikke afgørende, om jeres salg kræver lange eller korte købsprocesser. Det handler om, at salget er afhængigt af, om I får salgmøder booket i kalenderen.

I kurset sørger jeg for, at alle dine sælgere fremstår professionelle og kompetente, og at I differentierer jer fra konkurrenterne, så jeres leads kun har lyst til at handle med jer.

Mikkel Svold Salgsoptimer din LinkedIn profil

Din instruktør

Hej, jeg hedder Mikkel Svold, og jeg giver dig salg på LinkedIn.

Jeg har haft min LinkedIn-profil siden 2010. Først som klassisk jobsøgende, siden som blogger og aktiv sælger på LinkedIn.

Men selvom det gik fint med at være aktiv og engageret, og at jeg skrev opslag og artikler, så skete der ikke rigtigt noget.

Derfor tog jeg fat om roden på “Du skal bare være aktiv”-flosklen, som man hører fra marketingbureauer en masse. I mine undersøgelser, fandt jeg ud af noget interessant: Du behøver ikke være aktiv på LinkedIn for at sælge der!

I løbet af de seneste år, hvor jeg har arbejdet professionelt med LinkedIn både for kunder og for mig selv, har jeg lært en masse om, hvordan mediet fungerer, hvordan man bygger et tillidsvækkende personligt brand, og hvilke succeser der kan og ikke kan gentages.

Jeg har anvendt de ting, jeg har lært, og jeg har hjulpet og rådgivet hundredevis af mennesker om LinkedIn – både kunder, kolleger og andre forretningsrelationer. Spørgsmålet er altid, hvordan de kan løfte deres tilstedeværelse på LinkedIn til et niveau, hvor deres leads og kunder ikke længere kan ignorere dem.

Salg på LinkedIn behøver ikke være svært

I processen har jeg hørt mange beklage sig over LinkedIn og hele Social Selling-metoden. De forstår godt, at aktivitet giver dialog, og at dialog kan give salg, men der er for langt fra opslagskommentarer til kaffemøder. Og det er for svært at være online med nyt indhold hele tiden. De har brug for at forenkle LinkedIn-salget. De har brug for, at der er kortere fra salgsaktivitet til salgsmøde.

Derfor har jeg lavet workshoppen “Sales Team LinkedIn Booster”.

For at hjælpe salgsteams, rådgivere-teams og account managersmed at få succes og salg med LinkedIn, uden at det tager al deres tid.

Workshoppen “Sales Team LinkedIn Booster” får dit salgteam helt op i gear med det opsøgende salg på LinkedIn. Vi arbejder med kold kanvas, lunkne prospekter og helt købeklare leads, som bare lige skal hjælpes med at trykke på aftrækkeren. Vi spidser blyanten og giver alle dine sælgere en superskarp LinkedIn-profil, som emmer af kompetence, professionalisme og “jeg-kan-skabe-værdi-for-dig”.

Få din salgsorganisation op i gear på LinkedIn

I modsætning til alt det, som dit marketingbureau prøver at bilde dig ind, så er salg på LinkedIn ikke afhængigt af en konstant strøm af indlæg. Tro det eller ej – men det gode gamle salgshåndværk trives nemlig også på de nye digitale medier.

I workshoppen får dit team ikke blot opfrisket deres profiler – vi gennemgår også præcis, hvordan dit team kan få sparket døren ind til netop de kunder, som I drømmer allermest om. Vi gennemgår, hvad I skal skrive, hvordan I skal skrive det, og selvfølgelig hvordan i følger op på salgsdialogen.

Din investering kun: DKK 19.750,- + moms

“Din LinkedIn kan være så meget mere end et skindødt CV. Din profil skal vise din personlighed og den skal råbe: 'Jeg er værd at drikke en kop kaffe med!'"

– Mikkel Svold

Sales Team LinkedIn Booster

Bestil din workshop i dag